PSRM

25 mai 2017

Socialiștii au cerut audierea în Parlament a Procurorului General cu privire la alimentația copiilor în grădinițe și școli

Astăzi, 25 mai, fracțiunea Partidului Socialiștilor au depus o cerere de a organiza audieri parlamentare referitor  la investigarea cazului privind alimentația copiilor în școli și grădinițe, la care să fie invitat în plenul legislativului Procurorul General, Eduard Harunjen.

Propunerea socialiștilor a fost expusă de președintele Comisiei parlamentare speciale pentru eficientizarea cadrului legislativ în domeniul alimentației copiilor în instituțiile preșcolare și cele de învățământ, Radu Mudreac.

Deputatul a menționat că au trecut deja două luni de când a fost prezentat raportul comisiei parlamentare, însă până acum nu se cunoaște care sunt acțiunile Procuraturii.

Cu toate acestea, majoritatea parlamentară nu a susținut solicitarea de a investiga scandalul privind alimentația copiilor. Parlamentul a respins cu o majoritate de voturi cererea socialiștilor privind audierea în plenul legislativ al Parlamentului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă