PSRM

24 mai 2022

Silvia Grigore: Trădare de țară este atunci când tinerii noștri nu au de muncă aici și fug peste hotare

Actualii guvernanți trădează astăzi țara, dar nu Igor Dodon care a ajutat mii de cetățeni, a mers prin toate satele țării și a promovat familia tradițională, a declarat consilierul municipal PSRM, Silvia Grigore, la protestul din fața Parlamentului.

”Cum înțeleg ei trădare de țară, faptul că el a reparat președinția unde stă astăzi președint? Sau că a mers prin toate satele din Moldova și știe toate problemele cetățenilor? Sau pentru că a promovat familia tradițională, a organizat Festivalul familiei, a ajutat familii cu copii, asta e trădare de țară? Sau că a ieftinit benzina, gazul, care era 4 lei.

Asta nu a fost trădare de țară! Astăzi se trădează țara, cu gazul de 15 lei, cu benzina de 30 de lei, cu darea a 5 ha de pământ în centrul Chișinăului, cu 4 miliarde scoase din buzunarele cetățenilor cu prețuri enorme – asta e trădare de țară”, a declarat consilierul PSRM.

”Trădare de țară este atunci când tinerii noștri nu au de muncă aici și fug peste hotare. De doi ani stă în Președinție, un an are Guvernul ei, parlamentul ei, SIS-ul, Procuratura. Tot este în mâinile ei. Unde este procurorul care a început să descopere furtul miliardului? A fost scos ca să nu arate cine sunt hoții”, a continuat Grigore.

Protestatarii cer demisia întregii guvernări și o justiție corectă.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă