PSRM

12 noiembrie 2020

Staff-ul lui Igor Dodon: Oponenții politici, speriați că vor pierde alegerile prezidențiale, recurg la tot felul de acțiuni ilegale, abuzuri și falsuri

Staff-ul lui Igor Dodon dezminte informațiile lansate de Renato Usatîi în spațiul public. Într-un comunicat de presă al echipei candidatului independent se menționează că “oponenților politici, speriați că vor pierde alegerile prezidențiale, recurg la tot felul de acțiuni ilegale, abuzuri și falsuri”.

„Șirul fake-urilor a continuat cu lansarea în spațiul public a unor informații tipărite în grabă pe foi simple, despre presupuse cheltuieli ale staff-ului candidatului independent Igor Dodon. De această dată, pe post de fake-maker a fost un pseudo-politician, care a ieșit cu mai multe foi desenate, pe care le ascundea abil de camerele de luat vederi ca fiind „mare secret”. Oricine poate desena astfel de tabele, în care să includă nume, orice sumă dorește și cu indicarea „scopului cheltuielilor”. Până și pseudo-politicianul fake-maker a recunoscut că nu are nicio dovadă a autenticității acestor informații”, se mai arată în comunicat.

Staff-ul candidatului independent declară cu toată responsabilitatea că informațiile lansate de “pseudo-politician” sunt false.

„Juriștii noștri pregătesc o adresare în judecată pe acest caz de difuzare a informațiilor false și calomnioase. Totodată, constatăm numărul sporit de falsuri, care sunt lansate de oponenți pe ultima sută de metri. Aceștia falsifică până și documente oficiale, ceea ce reprezintă deja o infracțiune”, se mai arată în mesaj.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă