PSRM

20 mai 2018

Zinaida Greceanîi a votat pentru un oraș de care să fim mîndri

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greacenîi și-a exprimat dreptul la vot, duminică 20 mai, ea a votat pentru un oraș mai confortabil pentru locuitorii săi. Lidera PSRM a îndemnat locuitorii Chișinăului să meargă la secțiile de votare și să-ți exercite dreptul la vot, pentru ca, orașul să fie condusă de un gospodar adevărat.

”Sper că oamenii vor face alegerea corectă, este foarte important ca Chișinăul să fie condus de către un adevărat gospodar, care va soluționa problemele orașului și problemele orășenilor”.

Zinaida Greceanîi a menționat că, ”toată lumea spune, ”oraș european, oraș european”, dar nu știu de ce gospodarii noștri, care au fost pînă acum la conducerea Chișinăului, mergînd în toate orașele europene nu au adus nimic bun de acolo, ce ar fi fost bine de implementat la noi în capitală”.

Președintele PSRM consideră că situația din oraș poate fi schimbată, iar Chișinăul într-adevăr va deveni un oraș de care să fim mîndrim și va fi pe măsura altor capitale, inclusiv europene.

”Noi trebuie să avem specificul nostru, al moldovenilor, pentru că noi suntem gospodari după felul nostru de a fi. Trebuie să alegem un adevărat gospodar în fruntea Chișinăului, un gospodar care o să se ocupe de spațiile verzi, va aduce la condiții decente drumurile, trotuarele, obiectele sociale, pentru ca orașul nostru să fie un oraș confortabil pentru locuitorii săi. Eu am votat pentru asta.

Am votat pentru o persoană care a măsurat Chișinăul cu propriile picioare. L-a cutreierat în lung și lat și, în această campanie electorală a discutat cu toți locuitorii capitalei.

Este foarte important ca locuitorii Chișinăului să-și exercite dreptul la vot, pentru că nimeni nu va decide nimic pentru ei. Doar ei trebuie să-și decidă soarta. Să nu asculte de acei ”mari politicieni” care îndeamnă populația să fie indiferentă față de soarta orașului și să nu iasă la vot”, a declarat Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă