PSRM

19 martie 2018

Zinaida Greceanîi l-a felicitat pe Vladimir Putin pentru victoria sa

Președintele Partidului Socialiștilor din Moldova, Zinaida Greceanîi l-a felicitat pe Vladimir Putin pentru victoria sa la alegerile Președintelui Federației Ruse.

„Din numele activului Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, precum și din partea poporului Republicii Moldova, care vă susține pe dumneavoastră și politica dvs, avem onoarea să vă felicităm pentru victoria la alegerile prezidențiale din Federația Rusă.

Rezultatele votului indică despre înaltă  Dumneavoastră autoritate politică și sprijinul cursului pentru  rezolvarea problemelor sociale și economice actuale, cît și consolidarea poziției țării. Sprijinul poporului care v-a ales în calitate de președintele lor, este motivul de a continua munca importantă pe care o faceți  și pentru care vă dedicați toată puterea și energia.

Victoria dumneavoastră a inspirat nu numai poporul rus dar și mulți oameni care cred în dumneavoastră. Pentru noi, socialiștii Republicii  Moldova, aceasta este un punct de reper pe calea schimbărilor pozitive în relațiile moldo-ruse. Sperăm că veți continua să promovați valorile patriotismului, internaționalismului, servind idealurile înalte ale umanismului și prieteniei între popoare.

Mult stimate Vladimir Vladimirovici, vă dorim pace și prosperitate, succes în continuare, victorii și realizări în beneficiul statului rus și a păcii în lume”, a scris în mesajul său de felicitare Zinaida Greceanîi.

felicitare

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă