PSRM

18 septembrie 2018

La inițiativa socialiștilor, în capitală au loc lucrări de amenajare a curților

În conformitate cu programul fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, propus anul trecut, de amenajare a curților blocurilor de locuit din capitală, începînd cu ziua de azi continuă lucrările pe urmatoarele adrese conform listei și în termenii stabiliți.

Acest lucru a fost comunicat pe rețelele de socializare de către președintele fracțiunii Ion Ceban, care a publicat lista curților și a termenilor stabiliți.

Ceban a reamintit că este vorba despre programul municipal cu destinație specială propus de socialiști în cadrul procesului de aprobare a bugetului municipal pentru 2018. Toate adresele au fost incluse în rezultatul adresărilor locuitorilor municipiului cu și prin participarea directă, inclusiv în teren a comisiei comunal-locative condusă de PSRM. După cum se poate observa în document, lucrările de amenajare a curților  trebuie să se încheie la data de 23 noiembrie. Începînd cu 1 septembrie, au fost finisate lucrările în curți de pe următoarele adrese: Trandafirilor 15, Zadnipru 14/2, 16/1, 16/2. Mai jos sunt prezentate următoarele liste unde vor avea loc lucrări de ameajare a curților:

1-59

2-47

3-34

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă