PSRM

17 iulie 2018

Consilierii fracțiunii PSRM în CMC participă la Forumul de urbanism din Moscova

Consilierii fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău participă la Forumul de urbanism din Moscova (Moscow Urban Forum 2018) ”Megapolisul viitorului. Un nou spațiu pentru viață”, care se desfășoară în capitala Federației Ruse, în zilele de 17 – 22 iulie.

În decursul săptămînii, la forum se vor discuta rezultatele transformărilor urbane de amploare din ultimele decenii, dezvoltarea soluțiilor și selectarea instrumentelor pentru a proiecta viitorul celor mai mari orașe globale, adaptarea deciziilor zonale și a infrastructurii conform cerințelor care sunt mereu în schimbare – economice , ecologice, tehnologice, sociale, culturale.

Mai mult de atît, urbaniști faimoși de talie mondială și din Federația Rusă, economiști, arhitecți, antreprenori, funcționari de stat, activiști civici își vor prezenta viziunile asupra tendințelor și provocărilor dezvoltării megapolisurilor mondiale.

Delegația din Moldova participă pentru a doua oară la forum, unde fac schimb de experiență cu colegi din alte tări și orașe.

În urma participării la forumul din anul trecut, consilierii fracțiunii PSRM au prezentat consiliului municipal cîteva proiecte pentru îmbunătățirea infrastructurii municipiului, cît și pentru soluționarea unui șir de probleme.

Moscow Urban Forum se desfășoare deja a șaptea oară consecutiv. La forum participă delegații din diferite țării.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă