PSRM

13 iunie 2018

Socialiștii au participat la Forumul Economic din Rusia Centrală și la Iarmarocul de la Kursk

Delegația Republicii Moldova, în frunte cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al RM în Federația Rusă, Andrei Neguța a participat la cea de-a VII-a ediție a Forumului Economic din Rusia Centrală și la cea de-a XVIII ediție a Iarmarocului de la Kursk, care a avut loc în data de 8 și 9 iunie curent, în orașul Kursk din Federația Rusă.

Din delegația Moldovei au mai făcut parte deputatul  Adrian Lebedinschi, reprezentantul Comisiei societății civile pe lîngă președintele RM, Serghei Mișin, președinții raioanelor Ocnița și Basarabeasca Vasile Romaniuc și Piotr Pușcari, reprezentanții diasporei moldovenești, comunitatea științifică, precum și antreprenori – producători agricoli.

Delegația Moldovei se află în Kursk la invitația Guvernatorului regiunii Kursk, Alexandr Mihailov.

La Iarmarocul din Kursk a fost prezentată o expoziție grandioasă a produselor moldovenești, au fost încheiate acorduri între producătorii agricoli din Republica Moldova și regiunea Kursk cu privire la furnizarea produselor agricole, a răsadului. De asemenea, a fost încheiat un acord de cooperarea între Universitatea Agrară din Republica Moldova și Academia Agrară din Kursk.

Forumul Economic din Rusia Centrală se desfășoară în Kursk pentru a șaptea ediție și a adunat 2,5 mii de participanți din 30 de țări.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă