PSRM

25 octombrie 2018

Socialiștii și apărătorii ai animalelor au venit cu propuneri privind animalele vagaboande

Ieri, la inițiativa fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău au avut loc dezbateri publice, unde s-a discutat despre înființarea unei structuri municipale, care se va ocupa exclusiv de controlul numărului animalelor fără adăpost.

După cum a menționat pe rețelele de socializare consilierul municipal al PSRM Iuri Vitneanski, în ultimii 10 ani au avut loc multe dezbateri și au fost organizate mese rotunde la acest subiect, au fost elaborate regulamente, însă soluții adevărate care ar schimba radical situația așa și nu au fost luate. În acest sens, socialiștii și apărătorii ai animalelor care au participat la eveniment au prezentat un proiect de decizie concret pentru soluționarea acestei probleme.

”Trebuie să dăm curs regulamentului elaborat de către apărătorii ai animelor, care a stat o lungă perioadă de timp în cabinetele funcționarilor. Trebuie să înființăm o instituție care se va ocupa de problemele animalelor fără adăpost. Trebuie să asigurăm orașul cu un azil pentru animalele din municipiu. Problemele orașului nu sunt doar problemele azilelor private sau a organizațiilor obștești. Toate problemele trebuie rezolvate concomitent. Toate acestea sunt interconectate”, a menționat el.

 

Sursa: http://aif.md/socialisty-i-zoozashhitniki-predlozhili-rjad-reshenij-dlja-problemy-bezdomnyh-zhivotnyh
© aif.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă