PSRM

16 iunie 2018

Consiliul Republican al PSRM a hotărit să desfășoare primaries și să convoace Congresul Extraordinar al XVI-lea al PSRM

Astăzi, 16 iunie, în Chișinău, a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Consiliul Republican a analizat rezultatele alegerilor locale noi din Chișinău și Bălți, și a adoptat o Hotărîre cu privire la pregătirea partidului pentru alegerile parlamentare din anul 2018.

În contextul pregătirilor pentru alegerile parlamentare a fost adoptată hotărîrea de participare a organizațiilor teritoriale ale PSRM în cadrul alegerilor interne (primaries), pentru a înainta candidații PSRM pe circumscripții electorale la alegerile parlamentare.

De asemenea, Consiliul Republican a decis convocarea Congresului Extraordinar al XVI-lea al PSRM, care va aproba programul politic al partidului. Data și locul desfășurării congresului vor fi stabilite de către Comitetul Executiv Politic al PSRM.

La ședința Consiliului Republican a participat liderul neformal al PSRM, Președintele RM Igor Dodon.

El a salutat faptul că formațiunea se concentrează pe calitatea candidaților care vor fi înaintați din numele partidului pe circumscripții uninominale, în legătură cu care se organizează alegeri interne (primaries).

„Alegerile parlamentare din acest an vor fi cele mai importante din istoria ţării noastre, deoarece se va decide existența în continuare a Republicii Moldova ca stat unitar și independent. Sunt convins că Partidul Socialiștilor va depune maxim efort pentru obținerea victoriei”, a spus Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă