PSRM

21 august 2018

”Le vom spune oamenilor despre acești ”cameleoni”: Partidul pro-prezidențial PSRM se pregătește de prostete în fiecare oraș al țării”

Acest lucru a fost declarat de către președintele Igor Dodon în cadrul unei ediții speciale la postul de televiziune ”NTV-Moldova”.

– Intenționăm ca în următoarele săptămîni să inițiem procedura de primaries. În fiecare oraș și raion, noi vom organiza adunări de amploare cu cetățenii. Nu exclud faptul că în septembrie-octombrie, în fiecare oraș vor avea loc protestele PSRM, în cadrul cărora vom explica foarte clar cetățenilor cine este cine, astfel ca oamenii să înțeleagă că acești ”cameleoni”, care pînă acum au fost de culoare verde și dintr-o dată s-au făcut galbeni, sunt toți în același ”coș” – a spus el, referindu-se la Maia Sandu și alți reprezentanți ai așa-numitei opoziții de dreapta.

De asemena, șeful statului a criticat discursurile înflăcărate ale unora dintre aceștia – de exemplu, cererea de a mări salariile profesorilor.

-Băieți, unde ați fost pînă acum? Acum 4-5 ani voi erați responsabili anume de acest domeniu. Ați închis școlile, dar nu ați mărit salariile profesorilor. Sau alți deștepți care declară că vor să lupte cu corupția. Iar cînd nașul de cununie are afaceri cu Plahotniuc în cadrul ”VictoriaBank”, unde erați? Sau numai după ce unul l-a trădat pe celălalt și ia luat acțiunile ați început să fiți atît de corecți? Vom aminti oamenilor toate aceste lucruri, a adăugat el.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă