PSRM

19 mai 2018

PSRM desfășoară Zilele naționale de informare a cetățenilor

În perioada 19-20 mai, Partidul Socialiștilor desfășoară Zilele Naționale de Informare a cetățenilor, cu privire la obținerea statutului de observator al Republicii Moldova în cadrul Uniunii Economice Eurasiatice.

Propunerea președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, privind acordarea statutului de observator al Republicii Moldova în cadrul UEE, a fost aprobată în unanimitate la data de 14 mai de către liderii tuturor țărilor care fac parte din Uniunea Economică Eurasiatică. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a menționat că cooperarea cu UEEA va permite țării noastre să dinamizeze cu succes comerțul, să crească exporturile și să rezolve mai multe probleme ale cetățenilor noștri.

În zilele de 19 și 20 mai, deputații PSRM, consilierii municipali, activiștii Partidului Socialiștilor și ”Garda Tînără” le vorbesc cetățenilor moldoveni despre acest eveniment, dar și despre altele la fel de importante. Persoanele respective au mers pe străzile orașelor și satelor să comunice din nou direct cu locuitorii republicii și să repartizeze ultima ediție a ziarului „Socialiștii”.

Amintim, că PSRM desfășoară Zilele Naționale de informare a cetățenilor cu regularitate, cel puțin o dată pe lună.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă