PSRM

17 aprilie 2018

PSRM va participa la tradiționalul Marș al Victoriei, din 9 Mai, fără simbolistica partidului

Partidul Socialiștilor din RM, susține, apelul Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, de a desfășura tradiționalul Marș al Victoriei, din 9 Mai, într-o coloană unică.

”PSRM va participa la Marșul Victoriei, din 9 Mai,  fără simbolistica partidului. În această zi nu trebuie să divizăm oamenii pe criterii politice, a remarcat, președintele PSRM, Zinaida Greceanîi. Facem apel către alte partide, ca să participe la evenimentele dedicate celei de-a 73-a aniversare a Victoriei asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei, fără simbolistica partidelor”.

Reamintim că, în ziua de 11 Aprilie, Președintele RM, Igor Dodon a aprobat un plan de acțiuni dedicat celei de-a 73-a aniversare a Victoriei asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei, împreună cu membrii Comitetului Național ”Victoria”.

Printre acestea, se enumeră:  înhumarea osemintelor unor ostași căzuți în luptele pentru eliberarea Moldovei, restaurarea monumentelor ostașilor căzuți în Marele Război pentru eliberarea Patriei, tradiționalul Marș al Victoriei și un concert de amploare care va avea loc pe data de 8 și 9 mai în Piața Marii Adunări Naționale. În cadrul acestuia, vor evolua mai mulți artiști, atît din țară cît și de peste hotare, iar la final, va fi lansat un grandios foc de artificii.

Președintele țării a invitat toți cetățenii Moldovei să participe la acțiunile organizate cu prilejul aniversării a 73-a a Marii Victorii.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă