PSRM

30 mai 2018

Reprezentanții a unor organizații obștești au chemat chișinăuienii să voteze pentru Ion Ceban la alegerile primarului general

Președinții a mai multor organizații patriotice, sportive și de tineret din Moldova au chemat chișinăuienii,  în cadrul conferinței de presă susținută în ziua de 30 mai, să voteze pentru candidatul Partidului Socialiștilor din RM la funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban

În special, președintele Federației Internaționale de Powerlifting din Moldova, Anatol Pecerschii a vorbit despre faptul că se cunoaște cu Ion Ceban și cu colegii acestuia de mult timp și, în decursul a cîțiva ani  federația a primit sprijin și ajutoare considerabile din partea socialistului.

”Din anul 2015 sportivilor li s-a acordat ajutor și, în acești ani, cei mai buni sportivi ai federației au avut acces de a participa pe arena mondială. Alături de mine se află campioana dublă la nivel mondial la powerlifting, care a reușit, datorită sprijinului lui Ion Ceban și a colegilor săi, să obțină titlul dat”, a spus el.

Membrul Federației de volei din Republica Moldova, Vladimir Chisiliov, a declarat că președintele Moldovei, Igor Dodon, în calitate de președinte al consiliului de administrație, a oferit asistență substanțială federației, inclusiv furnizarea de echipament necesar, asistență în organizarea de competiții și alte evenimente.

Președintele organizației obștești sportive, Rustam Alimov a anunțat că Ion Ceban de nenumărate ori personal a ajutat clubului în procesul de organizare a competițiilor, la plecările acestora la competițiile din afara țării, la reparația sălii de sport.

Președintele Federației de Motociclism din Moldova a vorbit despre colaborarea fructuoasă dintre Ion Ceban și echipa sa cu aceștia, remarcînd că, anume cu sprijinul său a fost posibilă readucerea motociclismului în țară.

Sportivii au remarcat că anume Ion Ceban a dat dovadă de abilități gospodărești și este în stare să oprească distrugerea infrastructurii sportive, să restabilească ceea ce a fost deja distrus, să inspire chișinăuienii să aibă un mod de viață cît mai activ. Ei au chemat toți chișinăuienii să le urmeze exemplul și să voteze în ziua de 3 iunie pentru candidatul Partidului Socialiștilor.

Președintele mișcării de tineret ”Voievod”, politologul Nicolae Pascaru a delcarat în cadrul conferinței sale de presă că, orașul nu are nevoie de bătălii dintre oligarhi, dar un primar-gospodar care se va ocupa doar de problemele orașului și nu de politică.

”Capitala se confruntă cu un șir de probleme care nu au fost soluționate de către Chirtoacă, de aceea ne dorim ca în fruntea capitalei să vină un adevărat gospodar. De la Năstase auzim doar declarații politice. În același timp, Ion Ceban știe despre toate problemele orașului, el a primit educația corespunzătoare. Un indicator este faptul că astăzi împotriva lui se pronunță toți funcționarii corupți și cei de la guvernarea țării”, a spus Pascaru.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă