PSRM

13 septembrie 2018

Consilierul PSRM a cerut primarilor din suburbii să pregătească un raport privind utilizarea bugetului

Consilierul municipal al fracțiunii Partidului Socialiștilor din RM Petru Burduja a cerut primarilor din suburbii să pregătească un raport privind utilizarea bugetului local pentru anul 2018, pînă la data de 10 octombrie. Acest lucru a fost comunicat, marți, 12 septembrie, în timpul discuțiilor privind bugetul municipal din cadrul primăriei municipiului Chișinău.

De asemenea, Petru Burduja s-a adresat primarilor cu rugămintea de a pregăti proiecte care urmează a fi implementate, estimarea cheltuielilor, pentru a fi discutate și propuse consiliului municipal pentru includerea acestora în proiectul de buget al municipiului Chișinău pentru anul 2019.

”Avem multe întrebări către suburbii, nu doar referitoare la bugetul pentru acest an, dar și referitoare la lucrările efectuate în acest an, cît și despre planurile pentru anul viitor”, a spus consilierul.

La discuții, la primărie au fost prezenți doar primarii localităților Budești, Ciorescu, Tohatin, Bubuieci și Ghidighici. Restul primarilor nu s-au prezentat, în pofida faptului că au fost invitați la discuții în primărie.

Pentru ziua de 10 octombrie, ora 15:00, în primăria Chișinău, este planificată audierea proiectului de buget pentru anul 2019

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă