PSRM

22 februarie 2018

Ion Ceban: În ultimii ani, la Chișinău, totul a fost făcut în urma creditelor și la un preț dublu

Toate proiectele care au fost implementate, la Chișinău, în ultimii ani, au fost implementate pe bani împrumutați de către companiile românești. Această declarație a fost făcută de șeful fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul municipal Chișinău, Ion Ceban, miercuri, 21 Februarie, în cadrul emisiunii „Городская среда“, la postul de televiziune Accent TV.

„Lucrările au fost efectuate de companiile românești, care pentru încălcări au fost respinse în România, însă, Dorin Chirtoacă a acceptat ​​fericit să colaboreze cu ele. În plus, companiile au fost alese fără ca să aibă loc licitații. Datorită lui Chirtoacă au dat faliment 24 de întreprinderi municipale din 62”, a menționat Ceban.

El crede că, „după ce la data de 25 mai, Chirtoacă a fost reținut, acesta trebuia imediat trimis în izolatorul de detenție preventivă și nu în arest la domiciliu. În mod incontestabil, a existat un aranjament.”

Șeful fracțiunii PSRM, consideră că decizia lui Dorin Chirtoacă de a demisiona este o decizie corectă. Mai ales dacă luăm în considerație faptul că ratingul său este foarte scăzut.

„Aceasta era o decizie absolut necesară. Tot ce a fost făcut în ultimii 10 ani în oraș este o batjocură. Chișinăul trebuie să scape de el, iar acest lucru se va întâmpla irevocabil. Primarul ar trebui să fie ales de către locuitorii orașului”, a spus Ceban.

La întrebarea dacă socialiștii sunt gata pentru alegerile locale, șeful fracțiunii PSRM în cadrul consiliului municipal a spus că „fracțiunea activează în mod continuu și este întotdeauna gata pentru alegeri. În cazul în care Comisia Electorală Centrală reușește să rezolve toate problemele tehnice nu mai târziu de 20 martie, atunci pe 21 Martie, vom începe campania electorală. Cine va fi candidatul din partea PSRM, va decide partidul”.

Socialistul este sigur de victoria candidatului din partea Partidului Socialiștilor, la alegerile locale.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă