PSRM

09 octombrie 2018

Ion Ceban a vorbit despre mecanismul de primire a ajutorului pentru unele categorii de chișinăuieni

Șeful fracțiunii Partidului Socialiștilor din RM din Consiliul Municipal Chișinău Ion Ceban a scris pe rețelele de socializare despre procedura de acordare a ajutorului material mai multor categorii de chișinăuieni, aprobat de către consilierii municipali, la inițiativa PSRM.

”Prezint cîteva detalii despre unul dintre ultimele proiecte, propuse de socialiști în CMC, care a fost aprobat. Pentru realizarea acestuia vor fi alocate 13 milioane de lei. Este vorba despre acordare a ajutorului material mai multor categorii de chișinăuieni:

Familiile cu mulți copii, cu copii cu necesități speciale din oraș și din suburbii – urmează să scrie cerere la Direcția pentru Protecția Drepturilor Copilului, pe numele doamnei Lucia Caciuc, ori la direcțiile din sector, și vor primi ajutor material pentru fiecare copil, de la 4 mii de lei.

Pentru persoanele de vîrsta a treia, cu necesități speciale, țintuite la pat, bolnavii de cancer și altele – cererile urmează a fi depuse la Direcțiile Asistența Socială și Sănătate din sectoare sau la Direcția Generală Asistența Socială și Sănătate. Vor primi pînă la 6 mii de lei.

Documentele necesare pentru obținerea ajutorului material sus-menționat: cerere, copia buletinului de identitate, copiile certificatelor de naștere ale copiilor, copia certificatului de salariu ori de pensie, copia certificatelor ce atestă nevoile speciale, copia documentelor de tutelă etc.

Pentru detalii suplimentare, contactați secretariatul fracțiunii PSRM – 022 201640, 022 201545”, a scris Ion Ceban.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă