PSRM

25 mai 2018

Ion Ceban: Putin, Băsescu sau Trump nu o să ne repare drumurile

Candidatul Partidului Socialiștilor din RM la funcția de primar general al Chișinăului, Ion Ceban a participat la dezbaterile publice legate de problemele actuale ce țin de sănătate, educație și asistența socială din capitală. Dezbaterile s-au desfășurat în centru Chișinăului, contracandidatul său – candidatul Partidului Platforma DA, Andrei Năstate, din nou a ignorat comunicarea directă cu locuitorii capitalei.

În timpul dezbaterilor au fost discutate subiecte legate de gradinițe, școli, spitale, protecție socială, tineret, angajații sferei bugetare, politica pentru persoanele cu nevoi speciale și multe altele.

Desigur că au fost și provocatori, pentru care întrebările de ordin politic au fost mai importante decît cele de ordin social. Însă, candidatul PSRM foarte atent a ascultat pe fiecare locuitor al capitalei și a răspuns la toate întrebările.

Ion Ceban și-a expus părerea despre susținerea acordată contracandidatului său, Andrei Năstase din partea politienilor implicați în ”jaful secolului”. El a declarat că, lui i-ar fi fost rușine dacă pentru el ar fi făcut agitație electorală fostul prim-ministru, Iurie Leancă.

”Această persoană, compromițătoare, care a fost, conform celor spuse de el ”un simplu prim-ministru”, în urma guvernării sale, a fost furat un miliard de dolari din sistemul bancar al țării. Dacă Andrei Năstase îi este recunoscător lui, atunci împotriva cui luptă el?” a spus candidatul socialist.

Ion Ceban a elucidat și vechea ”sperietoare” a liberalilor, preluată și folosită de Năstase – ”tancurile rusești” și ”mîna Moscovei”.

”Pînă la el,  această ”sperietoare” cu măiestrie a fost utilizată de Chirtoacă și, vedem rezultatul a celor 10 ani de gestionare a orașului. În procesul de gestionare a orașului nu există vectorul de est sau de vest, sunt rețelele de canalizare, apeduct, drumuri, persoane cu nevoi speciale, tineri, persoane în etate, grădinițe etc. Datorită faptului că ieșim și intrăm în orbita cuiva, nimic nu se schimbă. Putin, Băsescu sau Trump nu vin să ne strice drumurile și nici nu vor veni să le repare”, a menționat Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă