PSRM

27 septembrie 2018

Ion Ceban: Probleme sunt multe, dar noi nu renunțăm

”Consilieri Fracțiunii PSRM, împreună cu locuitorii municipiului şi subdiviziunile Primăriei fac tot posibilul pentru a soluționa, prin mijloace legale, cele mai stringente probleme, începînd cu anul 2015”, a scris președintele fracțiunii PSRM din Consiliul Muncipal Chișinău Ion Ceban pe rețelele de socializarea.

Ion Ceban a menționat că consilierii – socialiști au mers din casă în casă: ” întîlniri, comunicare, probleme –  doar așa se poate afla cum locuiesc chișinăuienii și cu ce se confruntă”.

Liderul fracțiunii a enumerat cele mai stringente nevoi ale oamenilor:
1. Să fie examinată posibilitatea reparării, sau eventualei schimbări a ascensoarelor, durata de exploatare a acestora fiind demult depăşită.

2. Să fie asfaltat porțiunea de pămînt în preajma terenului de joacă. Asfaltul pe teren a fost înlăturat de către angajații Direcției Generale Locativ Comunală. Pe acest teritoriu copiii au avut posibilitatea să practice voleiul, să se plimbe cu bicicletele.

3. Să fie instalate urnele pentru gunoi;

4. Să fie instalat un indicator rutier care interzice intrarea automobilelor în curte. (Lucrătorii oficiilor şi magazinelor din preajma blocului, proprietari de maşini, foloseau curtea în calitate de loc pentru parcare).

5. Să fie executate lucrări de reparație a acoperişului casei pe Str. Grădinilor nr. 60,

6. Noul teren de joacă să fie dotat cu iluminare.

Ion Ceban a anunțat că în colaborare cu subdiviziunile Primăriei, a fost posibilă soluționarea problemelor legate de iluminat şi lipsa urnelor de gunoi. Înlocuirea ascensoarelor și reparația acoperișului se preconizează pentru 2019, din simplu motiv, că pentru anul 2018 a fost deja aprobată lista caselor, care beneficiază de înlocuirea ascensoarelor.

”În municipiul Chișinău, din an în an, numărul problemelor puse în discuție de către cetățeni crește. Cel mai important, însă, este să nu renunțăm”, a remarcat socialistul.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă