PSRM

21 mai 2018

Ion Ceban l-a invitat pe Andrei Năstase la dezbateri publice

Candidatul Partidului Socialiștilor din RM la funcția de primar general al Chișinăului, Ion Ceban, l-a invitat pe oponentul său, candidatul partidului Platforma DA, Andrei Năstase, la dezbateri publice în centrul orașului.

Ion Ceban a menționat că, îl așteaptă pe Andrei Năstase în fiecare zi, începînd ziua de marți, 22 mai, la ora 12:00 sau la ora la care cei doi vor conveni, la Arcul de Triumf sau în altă parte, pentru a discuta problemele capitalei. De asemenea, candidatul PSRM a venit cu propunerea de a renunța la subiectele politice și geopolitice.

”Propun următorul format – cel puțin 30 de minute de prezentări și dezbateri și 30 de minute de întrebări și răspunsuri. Moderator poate fi, de exemplu – Dumitru Mișin (Jurnal TV), Gheorghe Gonța (TVC21), Natalia Morari (TV8) sau Lorena Bogza (ProTV). Subiectul pentru dezbaterile de mîine propun să fie lupta contra corupției în Chișinău”, a declarat Ion Ceban.

El a menționat că, cetățenii pot propune subiectele care îi interesează cel mai mult. Poate fi realizat un sondaj pe rețelele de socializare privind următoarele subiecte, ce vor fi supuse dezbaterilor, sau moderatorii menționați mai sus pot veni cu o listă în acest sens.

”E foarte bine să avem dezbateri largi, publice, să vină cine vrea – jurnaliști, bloggeri, cetățeni, reprezentanți ai partidelor. Și să nu avem doar 9 minute – cum se întîmplă la unele televiziuni, ci să discutăm 30 de minute, o oră sau cît e nevoie, în fiecare zi.

Sunt deschis pentru orice fel de întrebări, discuții, dezbateri, iar Primăria, la fel, îmi doresc să fie o instituție deschisă, care dă dovadă de maximă transparență în activitate”, a remarcat Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă