PSRM

18 mai 2018

Ion Ceban a rezumat totalurile campaniei electorale

Candidatul Partidului Socialiștilor din RM la funcția de primar general al Chișinăului, Ion Ceban, a rezumat, în cadrul conferinței de presă din 18 mai, totalurile camapaniei electorale a alegerilor locale noi din Chișinău, care se vor desfășura în data de 20 mai.

”Pentru mine şi pentru cei din echipa mea, această campanie a fost o oportunitate suplimentară pentru a ne prezenta viziunea privind modul în care pot fi soluţionate problemele cu care se confruntă locuitorii Chișinăului. Intenţionat am folosit expresia „o oportunitate suplimentară”, deoarece noi, spre deosebire de alţi candidaţi, am fost permanent alături de locuitorii capitalei, am intervenit ori de cîte ori a fost nevoie să soluţionăm problemele capitalei”, a spus Ion Ceban.

Candidatul a menționat că, au fost organizate 30 de conferințe de presă unde au fost prezentate în detalii informații privind activitatea fracțiunii PSRM în Consiliul municipal Chișinău, au fost expuse propuneri concrete pentru fiecare domeniu de activitate, pentru fiecare categorie.

”În perioada campaniei electorale am avut 133 de întîlniri cu cetăţenii în cadrul cărora am expus platforma mea electorală, viziunea asupra problemelor cu care se confruntă capitala şi am răspuns întrebărilor oamenilor. Pe durata campaniei electorale, am participat la 18 emisiuni şi dezbateri electorale organizate de diverse posturi de radio şi tv”.

”Toate acestea mi-au permis să aduc la cunoştinţa locuitorilor capitalei platforma mea electorală în cele mai mici detalii şi sper că am reuşit să conving chişinăuienii că, împreună cu echipa mea, avem nu doar viziune şi dorinţă de a soluţiona problemele Chişinăului, ci şi capacitate. Mai mult ca atît, am fost unicii care am indicat concret de unde vom lua banii necesari pentru soluţionarea tuturor problemelor”, a remarcat Ion Ceban.

Candidatul PSRM a mulțumit locuitorilor capitalei pentru interesul viu pe care l-au manifestat faţă de programul său electoral, pentru acele propuneri cu care au venit în timpul întîlnirilor şi care numaidecît se vor regăsi în viitorul program de guvernare a capitalei.

”Timpul marilor schimbări a venit! Mă refer la schimbările adevărate, care să aducă prosperitate oamenilor şi să transforme Chişinăul într-un oraş modern. Pentru aceasta a mai rămas de făcut un singur pas şi eu sunt sigur că, împreună cu dvs., stimaţi locuitori ai capitalei, îl vom face duminică, 20 mai!

Dvs. meritaţi o viaţă mai bună şi eu, împreună cu echipa mea, vă promitem că visul dvs. va deveni realitate!

Să salvăm împreună Chişinăul! Să-i dăm o nouă şansă la viaţă! Să alegem viitorul pe care îl merităm – duminică, 20 mai, 2018!”, a îndemnat Ion Ceban locuitorii capitalei.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă