PSRM

03 iunie 2018

Ion Ceban a mulțumit alegătorilor pentru participarea la turul II al alegerilor

Candidatul Partidului Socialiștilor din RM la funcția de primar general al Chișinăului, Ion Ceban a mulțumit tuturor locuitorilor capitalei care au ieșit astăzi, 3 iunie, la secțiile de votare pentru a participa la cel de-al doilea scrutin al alegerilor locale noi din municipiu. Potrivit candidatului, anume aceste persoane participă la schimbare, ei au făcut alegerea.

De asemenea, Ion Ceban a mulțumit echipei sale, care potrivit candidatului, au făcut o muncă foarte bună în această campanie electorală. ”Am încercat să fim cît mai deschiși și cît mai concreți – începînd cu programul și finalizînd cu alte detalii legate de această campanie”, a declarat candidatul.

La fel, el a subliniat că campania electorală trecută s-a diferențiat de celelalte: ”În sfîrșit am reușit să ne focusăm pe problemele administrării orașului și nu pe geopolitică și politică. Eu sper că rezultatul va fi unul de asemenea bun”.

”Așteptăm numărarea voturilor. Toți cei care sunt acum la secțiile de votare trebuie să fie foarte atenți, să urmărească acest proces așa cum se cuvine, pentru ca rezultatul să fie acel pe care ni-l dorim”, a spus Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă