PSRM

30 martie 2018

Ion Ceban este gata să o informeze pe Silvia Radu, unde au loc lucrările de renovare a drumurilor în Chișinău

Șeful fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul municipal Chișinău, candidatul pentru funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la 30 Martie, că este gata să o ajute pe primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, cu informații despre repararea drumurilor din capitală.

Dar înainte de toate, Silvia Radu, trebuie să aducă mulțumiri fracțiunii PSRM, pentru faptul că aceasta a insistat ca bugetul municipal, pentru anul 2018, să fie adoptat la timp. Lucrările de reparație a drumurilor, nu sunt o realizare a conducerii interimare a primăriei, acestea au fost planificate mai devreme, iar resursele pentru aceste scopuri sunt prevăzute în buget, a subliniat Ion Ceban.

„O persoană, care ocupă în mod ilegal funcția de primar, își însușește meritele celorlalți. Consiliul municipal a votat pentru bugetul anului 2018, în decembrie 2017. Propunerile de efectuare a lucrărilor de reparație a drumurilor aparțin consiliului, o  parte, fracțiunii PSRM,  o parte, altor facțiuni. Trebuie de spus lucrurilor pe nume și să fim sinceri, să le mulțumim chișinăuienilor, pentru că plătesc impozite, iar consilierilor, că au lucrat asupra bugetului”, a spus Ion Ceban.

Potrivit acestuia, pentru reparația drumurilor și a orgăzilor, în acest an, au fost alocate, 107 milioane de lei și 139 milioane lei, pentru întreținerea acestora.

Începînd cu săptămâna viitoare, sunt planificate lucrări de reparație pentru 120 de adrese din sectorul Centru, 131- din Buiucani, 139 – din Rîșcani, 97 – din Botanica și 82- din Ciocana. Un total de aproximativ de 570 de adrese.

Ceban a remarcat în cadrul briefingului că, dacă este necesar, el, este gata să-i ofere doamnei Radu, lista de adrese, astfel ca ea să fie informată.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă