PSRM

05 octombrie 2018

Grigore Novac va candida pentru funcția de deputat al PSRM pe circumscripția electorală nr. 31

Partidul Socialiștilor din RM a organizat în ziua de 5 octombrie, la Chișinău, un miting de protest împotriva acțiunilor a așa-numite ”guvernării pro-europene ”, în cadrul căruia a fost prezentat candidatul PSRM pentru circumscripția nr. 31 din capitală (Chișinău, sectorul Rîșcani – Ciocana), deputat, membru al Consiliului Republican al PSRM – Grigore Novac. Mitingul a avut loc în sectorul Rîșcani, în fața Palatului de Cultură a Sindicatelor, simbol al distrugerilor din Chișinău a actualei guvernări.

În cadrul mitingului au participat președintele PSRM Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea, liderul fracțiunii PSRM din CMC Ion Ceban, deputați, consilieri municipali, locuitori ai capitalei.

Liderul fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău Ion Ceban a menționat în cadrul mitingului, că echipa socialiștilor a reușit să facă multe lucruri frumoase, atît la nivel de capitală, cît și la nivel de țară. Însă, urmează încă multe de făcut. Pentru a realiza toate inițiativele social – economice importante pentru locuitorii țării, PSRM trebuie să vină la putere, atît la nivel de țară, cît și la nivel local.

Președintele PSRM Zinaida Greceanîi a spus, că la acest miting s-au adunat oameni cărora nu le este indiferentă soarta țării și viitorul poporului său.

”Noi trebuie să înțelegem, că noi suntem responsabili pentru familia noastră, pentru țara noastră. Dacă ne dorim ca, copiii noștri să crească împreună cu familia, ca ei să-ți vadă viitorul în Republica Moldova, noi trebuie să depunem tot efortul pentru a cîștiga la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Ea a menționat că toți candidații PSRM candidează pe circumscripțiile electorale sub simbolica partidului, adică ”steluța”.

Zinaida Greceanîi a prezentat participanților la miting pe colegul său din fracțiunea parlamentară a PSRM ”un luptător, un adevărat patriot” – deputatul Grigore Novac și a propus susținerea acestuia în calitate de candidat pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, pe circumscripția electorală nr. 31.

Grigore Novac a mulțumit colegilor și susținătorilor săi pentru încredere. El a menționat că pentru el este o onoare să candidez pe această circumscripție din partea echipei PSRM.

”Avem multe de făcut în continuare: noi trăim într-un stat capturat, în care sunt paralizate toate intituțiile puterii. Însă împreună cu dumneavoastră vom opri tot acest rău, care distruge țara noastră”, a spus Grigore Novac.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă