PSRM

26 septembrie 2018

Fracțiunea PSRM a părăsit ședința Consiliului Muncipal Chișinău

Președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din RM Ion Ceban a declarat înainte de ședința Consiliului Municipal Chișinău din 26 septembrie că fracțiunea PSRM nu va participa la ședință.

Ion Ceban a explicat decizia fracțiunii, în primul rînd, ordinea de zi de astăzi a fost întocmită cu mari abateri și grave încălcări.

Pe această ordine de zi abundă subiecte cu caracter funciar, arendă și tot așa mai departe, ceea ce este inadmisibil, toate aceste lucruri trebuie să fie cedate procesului de licitație publice.

”Noi nu am participat și nu vom participa în continuare la aprobarea unor astfel de decizii”, a spus președintele fracțiunii PSRM.

El a menționat că proiectele care sunt cu adevărat sensibile și necesită examinarea curentă urgentă, la momentul de față nu sunt incluse pe ordinea de zi.

În special, este vorba despre 10 proiecte cu caracter social foarte importante ce țin de asistenți sociali, școli, grădinițe, familiile cu mulți copii și multe altele care au fost prezentate.

Socialiștii au cerut anularea ședinței de astăzi a CMC, întocmirea unei noi ordini de zi, unde vor fi incluse cele mai importante proiecte sociale ce țin de necesitățile locuitorilor Chișinăului și nu toată această listă de probleme și soluții pentru buzunarele unor funcționari sau consilieri municipali.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă