PSRM

24 octombrie 2018

Fracțiunea PSRM susține proiectele din parlament întru interesele cetățenilor

Partidul socialiștilor nu va vota pentru proiectele antisociale, pentru cele care sunt în interesul partidului de la guvernare. Fracțiunea PSRM va susține numai inițiativele care sunt întru interesele cetățenilor. Acest lucru a fost declarat de către președintele Partidului Socialiștilor din RM, liderul fracțiunii parlamentare PSRM Zinaida Greceanîi, în cadrul emisiunii Radio Sputnik Moldova.

Fracțiunea a inițiat în parlament o serie de proiecte, inclusiv cele sociale, inclusiv cele propuse de Președintele Republicii Moldova, dar nici unul nu a fost susținut de către majoritatea parlamentară, a spus Zinaida Greceanîi.

Președintele fracțiunii PSRM a menționat că este o situație pradoxală cînd proiectele PSRM sunt respinse de către majoritatea parlamentară, dar mai apoi, guvernarea le prezintă drept propriile inițiative, astfel plagiind aceste proiecte.

”Cu toate acestea, susținem aceste proiecte și vom vota pentru ele, deoarece ele sunt în interesul cetățenilor, a familiilor tinere, a persoanelor în etate. Unele proiecte trebuie susținute, mai ales cînd este vorba despre înlăturarea efectelor a așa-numite valorizări a pensiilor. Este o tragedie deoarece 130 de mii de pensioneri din 650 de mii au fost excluși și rămîn fără de recalcul, de parcă nu ar exista”, a spus Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă