PSRM

18 octombrie 2018

Igor Dodon: Noi acceptăm provocarea Partidului democrat

Democrații optează pentu duble standarde cînd vin cu propunerea de a organiza un referendum consultativ, în Republica Moldova, cu privire la sintagma integrării europene. Acest lucru a fost comunicat pe rețelele de socializare a președintelui Igor Dodon. În special, el a amintit despre faptul că, anul trecut ei nu au acceptat referendumul consultativ propus de președintele țării, pe subiecte precum: anularea legii miliardului, dizolvarea Parlamentului și alegeri anticipate, reducerea numărului de deputați de la 101 la 71, introducerea Istoriei Moldovei în programul școlar.

”Noi însă nu ne temem să ieșim la consultări în fața poporului și acceptăm provocarea Partidului Democrat. Și Președinția, și Partidul Socialiștilor, avem certitudinea că votul la referendum va fi negativ, deoarece după 9 ani de guvernare așa-zis pro-europeană, cetățenii nu mai au încredere nici în partidele de dreapta, nici în ceea ce propun aceste partide pseudo-europene, iar referendumul va confirma această dispoziție socială”, a menționat el.

Potrivit lui Igor Dodon, oamenii vor o politică externă echilibrată, stabilirea unor relații bune și în Est, și în Vest: cu Rusia, China, cu Europa și SUA, cu Turcia, cu Uniunea Europeana și Uniunea Eurasiatică, precum și cu alte țări partenere.

”Și eu voi pleda anume pentru o asemenea abordare politică, în interesul național al țării”, a concluzionat el.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă