PSRM

24 mai 2018

Igor Dodon: Eu și reprezentantul PSRM am participat și vom participa în continuare la toate evenimentele în cadrul CSI

În cadrul vizitei la Sankt Petersburg, șeful statului a avut o întrevedere cu secretarul general al Adunării Interparlamentare a CSI, Iuri Osipov. Întrevederea a avut loc în Palatul Tavriceski – sediul Adunării Interparlamentare a statelor-membre ale CSI.

Părțile au abordat aspecte ale cooperării în cadrul Comunităţii Statelor Independente. Igor Dodon a pledat pentru continuarea consolidării colaborării dintre state în cadrul acestei structuri.

”Am menţionat că, în ciuda tuturor obstacolelor, CSI rămîne a fi un mecanism viabil care oferă soluţii pentru mai multe probleme importante. De aceea eu şi reprezentanţii partidului pro-prezidenţial PSRM am participat şi vom participa la toate evenimentele din cadrul Comunităţii Statelor Independente”, a remarcat președintele.

Șeful statului l-a informat pe Iuri Osipov despre obţinerea de către Moldova a statutului de observator în Uniunea Economică Eurasiatică.

”Am reiterat că suntem interesaţi de menţinerea unor relaţii de prietenie cu toţi partenerii noştri din Vest şi din Est”, a conchis Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă