PSRM

23 octombrie 2018

Dinari Cojocarul va candida pe circumscripția electorală nr. 26 din Chișinău

Astăzi, la Chișinău, a avut loc mitingul de protest al Partidului Socialiștilor împotriva politicii de jaf din ultimii 9 ani, din Republica Moldova, a așa-numite guvernări ”pro-europene”. Participanții la miting au susținut înaintarea consilierului municipal Dinari Cojocaru în calitate de candidat al PSRM pentru circumscripția electorală nr. 26 din Chișinău, pentru participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

”Aceste alegeri nu vor fi simple, votarea va avea loc nu doar pe listele de partid, dar și pe listele candidaților pe circumscripțiile electorale. În fiecare din cele 51 de circumscripții, Partidul Socialiștilor va avea propriul candidat. De la începutul lunii septembrie, PSRM desfășoară alegeri interne (primaries) pentru candidați, aceștia urmează să fie aprobați de către Consiliul Republican pentru a participa la alegeri pe circumscripțiile electorale”, a remarcat președintele Partidului socialiștilor Zinaida Greceanîi.

Președintele PSRM a menționat că pe 24 februarie urmează să facem alegerea corectă și să decidem cine va apăra interesele noastre în parlament.

”Consider că trebuie susținuți acei candidați care vor și pot munci. Remarc că, în calitate de medic, Dinari Cojocaru vede foarte bine în ce hal au adus autoritățile acest oraș și în special întreg sistemul de sănătate. Sunt convinsă, candidatul PSRM va reprezenta destoinic locuitorii circumscripției sale în parlament și va apăra interesele acestora”, a declarat Zinaida Greceanîi.

”Din păcate, noi trăim așa vremuri, cînd spitalele nu sunt văzute drept instituții care trebuie să servească oamenilor, ci doar niște terenuri, pe care așa numita guvernare ”pro-europeană” vrea să le vîndă pentru ca în locul acestora să apară hotele și case de lux. Din țara noastră, zilnic pleacă specialiști calificați, inclusiv lucrători medicali care au mai rămas atît de puțini în sistemul medical din țara noastră”, a menționat Dinari Cojocaru.

Potrivit lui, numai Partidul socialiștilor este în stare să salveze și să consolideze sistemul nostru medical, să creeze condiții pentru ca medicii să muncească în țara noastră, iar pacienții să primească îngrijiri medicale calificate.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă