PSRM

25 mai 2018

Deputatul PSRM a participat la întîlnirea Președintelui RM cu reprezentanții mediului de afaceri din Rusia

Deputatul Partidului Socialiștilor din RM, Vladimir Golovatiuc a participat la întîlnirea Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon cu reprezentanții mediului de afaceri din Rusia, care a avut loc în cadrul Forumului Economic Internațional din Sankt Petersburg din 25 mai.

”La întrevederea cu reprezentanții mediului de afaceri din Rusia, Președintele RM, Igor Dodon în discursul său a prezentat o descrie generală a situației relațiilor comercial-economice dintre Federația Rusă și Republica Moldova, de asemenea, a remarcat NECESITATEA și POSIBILITATEA FUNDAMENTALĂ  de a îmbunătăți cardinal situația”, a scris Vladimir Golovatiuc pe rețelele de socializare.

De asemenea, deputatul a menționat că, Elena Gorelova, consilierul președintelui Republicii Moldova pe probleme economice, a avut o prezentare amplă și profundă a oportunităților Republicii Moldova care fac RM atractivă pentru investitorii ruși, precum și domeniile-cheie pentru potențiale investiții.

Cu o scurtă remarcă a intervenit Vladimir Golovatiuc legată de situația sistemului bancar, în primul rînd suportul pentru creditele de afaceri.

”În cadrul întrevederii s-a denotat interesul reprezentanților mediului de afaceri rusesc pentru stabilirea și extinderea nu doar în domeniul comerțului, dar și a cooperării economice cu țara noastră”, a menționat deputatul PSRM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă