PSRM

24 mai 2018

Deputatul PSRM participă la forumul economic din Sankt-Petersburg

Deputatul fracțiunii Partidului Socialiștilor din RM, Vladimir Golovatiuc participă la Forumul Economic Internaţional în componența delegației moldovenești , în frunte cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Forumul se desfășoară în perioada 14-26 mai, la Sankt-Petersburg, în Centrul pentru Congrese şi Expoziţii „Expoforum”.

Forumul Economic Internaţional de la Sankt-Petersburg este un eveniment unic în domeniul economiei şi al afacerilor. Evenimentul se desfășoară începînd cu anul 1997, iar din 2006 este organizat sub egida şi cu participarea Preşedintelui Federaţiei Ruse.

Forumul din anul curent se va desfăşura sub lozinca „Creînd o economie a încrederii”. La eveniment este preconizată participarea a circa 15 mii de oaspeţi din peste 140 de ţări ale lumii, printre care Germania, Elveţia, Suedia, Grecia, Italia, India, Arabia Saudită, Qatar, Israel, Vietnam, SUA, Canada, ţările din Africa. Printre participanţi la Forum sînt prezenți reprezentanţi ai comunităţilor de afaceri, conducători ai organizaţiilor internaţionale, persoane oficiale, experţi, savanţi şi jurnalişti.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă