PSRM

21 septembrie 2018

Andrei Nazarov: Republica Moldova are două arme secrete – oamenii și președintele RM Igor Dodon

La deschiderea Forumului economic moldo-rus, copreședintele Organizaţiei Obşteşti „Delovaia Rossia” Andrei Nazarov a comunicat despre armele secrete pe care le deține Republica Moldova și care diferențiază Rm de alte state.

”După părerea mea, consolidînd relații atît cu Estul cît și cu Vestul, între două uniuni, Igor Dodon acționează foarte înțelept. Rusia mereu a avut un vulture cu două capuri care se uită și spre est, și spre vest, Igor Dodon acționează după același principiu și, trebuie să admit că se descurcă foarte bine.

Ieri, investitori foarte mari, care au venit la forum i-au prezentat președintelui statului argumentele sale, de ce sunt prezenți la acest forum. Majoritatea a conchis că Republica Moldova are două arme secrete. În primul rînd, sunt oamenii care te dezarmează, iar cu ajutorul puterii blînde te cuceresc și devin parteneri.

Cea de-a doua armă, desigur, este Președintele Republicii Moldova Igor Dodon. El este o persoană unică. El acum nu este prezent și nu aude acest lucru, nu este un compliment, este o evaluare obiectivă pentru abilitățile sale de comunicare. După părerea mea, politica sa și încercarea de a lega estul cu vestul va aduce rezultate economice, politice și morale teritoriului pe care ne aflăm astăzi. Noi, investitorii și oamenii de afaceri, partenerii din Federația Rusă cu entuziasm privim asemenea relații de cooperare dintre țările noastre”, a menționat omul de afaceri rus Andrei Nazarov.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă