PSRM

30 august 2023

Conducerea PSRM s-a întâlnit la Bălți cu activul PSRM din nordul țării

O nouă întâlnire importantă a avut loc astăzi, la Bălți, între conducerea Partidului Socialiștilor și șefii organizațiilor teritoriale ale PSRM din nordul țării. La discuții au participat secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon, membrii Comitetului Executiv Olga Cebotari și Maxim Lebedinschi.

În cadrul întrevederii a fost examinată situația politică actuală din Republica Moldova, precum și pregătirile pentru alegerile locale generale programate pentru 5 noiembrie 2023. O atenție deosebită a fost acordată situației din nordul țării și inițiativelor socialiștilor de a rezolva problemele localităților din regiune.

De asemenea, au fost discutate strategia și tacticile viitoarei campanii electorale. Au fost abordate cele mai importante aspecte ale dezvoltării economice, educației, asistenței medicale și ocupării forței de muncă în regiunea de nord a țării.

Igor Dodon și-a exprimat încrederea în potențialul organizațiilor teritoriale PSRM la nivel local, a subliniat importanța consolidării și cooperării în viitorul proces politic. Conducerea partidului a exprimat recunoștință membrilor PSRM din zona de Nord pentru dedicare și sprijinul lor în implementarea sarcinilor comune.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă