PSRM

17 octombrie 2022

Conducerea PSRM a avut o întrevedere cu conducerea fracțiunii Rusia Unită și cu deputații Dumei de Stat

În cadrul vizitei de lucru în Federația Rusă, Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, secretarul executiv al PSRM împreună cu Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM, au avut o întrevedere cu Veaceslav Macarov, vicepreședintele fracțiunii “Rusia Unită”, precum și cu deputați ai Dumei de Stat, membri ai grupului pentru relațiile cu Parlamentul Republicii Moldova, condus de deputatul fracțiunii “Rusia Unită”, Artem Turov.

Părțile au remarcat importanța menținerii și dezvoltării dialogului dintre statele noastre la toate nivelurile.

„Trebuie să reluăm cooperarea interparlamentară în interesul popoarelor și a economiei noastre”, a subliniat Vlad Batrîncea.

Discuția s-a axat pe starea actuală a relațiilor moldo-ruse, problemele și dificultățile existente în diverse domenii.

Reprezentanții PSRM și-au exprimat încrederea privind necesitatea revenirii și intensificării relațiilor bilaterale, fapt care a asigurat dezvoltarea cu succes a sectoarelor cheie ale economiei moldovenești.

Oficialii au fost unanimi în opinia privind oportunitatea unei abordări prietenoase și pragmatice în soluționarea tuturor problemelor de pe ordinea de zi, convenind să mențină o cooperare strânsă pe toate platformele interpartinice și interparlamentare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă