PSRM

03 octombrie 2022

Conducerea PSRM a avut o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii

Vlad Batrîncea, secretar executiv al Partidului Socialiștilor, împreună cu Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM, au avut o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent D. Logsdon.

Părțile au discutat o gamă largă de chestiuni legate de situația politică și social-economică din țara noastră. O atenție sporită a fost acordată implementării reformelor în Moldova, inclusiv a justiției, care, potrivit opoziției, guvernarea le promovează netransparent, neprofesionist și cu rezultate discutabile. În context, socialiștii și-au exprimat îngrijorarea vizavi de încălcarea normelor democratice, lipsei de transparență, a dezbaterilor și consultărilor, precum și a unei reacții vizibile din partea partenerilor externi vizavi de aceste abateri.

Socialiștii au menționat că poporul moldovean este unanim în opinia privind necesitatea consolidării neutralității țării și respectării principiului de neintervenție a Republicii Moldova în conflicte militare.

PSRM nu va permite autorităților să ignore voința poporului.

În mod special socialiștii și-au exprimat îngrijorarea vizavi de poziția autorităților cu privire la posibila implicare a Republicii Moldova în retorica militaristă și scenariile militare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă