PSRM

18 octombrie 2021

Consiliul Republican al PSRM a susținut viitoarele reforme în partid

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a prezidat ședința Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor, în cadrul căreia au fost discutate propunerile care au fost lansate astăzi de către Comitetul Politic Executiv al PSRM.

După cum se cunoaște, este vorba despre ideea de a anula funcția de președinte al partidului și de a institui un organ colegial format din cinci persoane, cu menținerea funcției de secretar executiv. Membrii Consiliului Republican au susținut această propunere care urmează a fi discutată la congresul Partidului Socialiștilor din 18 decembrie curent.

De asemenea, membrii Consiliului Republican au discutat despre starea de lucruri din economia națională, sfera socială și, bineînțeles, situația deplorabilă din sectorul energetic provocată de atitudinea arogantă și iresponsabilă a regimului de la guvernare față de problemele țării.

Totodată, Igor Dodon a subliniat faptul că în noua sa calitate – cea de președinte al Asociației Obștești „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”– va continua să ofere sprijin locuitorilor țării: antreprenorilor, producătorilor agricoli și multor altora.

“Renunțarea mea la mandatul de deputat nu înseamnă plecarea din politică, ci dimpotrivă – o activitate mult mai strânsă cu oamenii și pentru oameni, împreună cu echipa PSRM”, a subliniat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă