PSRM

07 mai 2021

Republica Moldova va trece sub control extern, dacă la guvernare ajung partidele de dreapta

Președintele PSRM, Igor Dodon, le-a recomandat oponenților de pe dreapta să nu împartă blana ursului care încă mai aleargă prin pădure și să aștepte mai întâi rezultatele alegerilor anticipate. Dodon a declarat, în cadrul emisiunii de vineri, că dreapta împreună cu Renato Usatîi se grăbesc să-și împartă scaunele în viitorul Guvern, deoarece în Parlament vor accede, cel mai probabil, trei formațiuni politice: PSRM, PAS și Partidul ”Șor”.

”Multe discuții despre faptul că dreapta va învinge. Nu vă îmbătați cu apă rece. Nu împărțiți blana ursului care fuge prin pădure, le recomand celor de dreapta. Fiindcă eu știu că cei de dreapta și Usatîi deja împart cine va fi ministru de interne, ministru de externe. Nu vă grăbiți oare să beți șampanie sau whisky? Nu vă grăbiți! Situația nu este aceea care a fost la alegerile prezidențiale. Euforia care a fost. Oamenii au înțeles cine este cine”, a spus Dodon.

Potrivit liderului PSRM, istoria demonstrează că atunci când dreapta a fost la guvernare țara s-a confruntat cu mai multe crize: furtul miliardului, închiderea școlilor, concesionarea aeroportului, stat capturat, creșterea corupției.

”Oamenii înțeleg că dacă vine dreapta la putere va fi majorată vârsta de pensionare, statul va trece sub control extern, vor dirija aici ONG-urile, Soros, americanii și europenii, numai nu moldovenii. Vom avea destabilizare în diferite sectoare. Cetățenii Republicii Moldova sunt conștienți, înțeleg foarte bine care sunt riscurile și vor face o alegere corectă, pe care noi o vom aprecia și accepta”, a declarat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă