PSRM

12 martie 2015

Renumiţii deputaţi din Duma de Stat a FR – Elena Drapeko, Nicolai Valuev, Irina Rodnina şi Anatoli Karpov vor vizita Moldova la invitaţia Partidului Socialiştilor

Locuitorii Chişinăului şi Găgăuziei vor avea prilejul să participe la întîlnirile cu mai mulţi deputaţi cu renume din Duma de Stat a Federaţiei Ruse, care vor vizita Moldova la invitaţia preşedintelui Partidului Socialiştilor din RM, Igor Dodon.

Astfel, sîmbătă, 14 martie, la ora 10.30, va avea loc întîlnirea deputatului Dumei de Stat a FR, multiplului campion mondial la box, Nikolai Valuev, cu reprezentanţii comunităţii sportive din Moldova. Evenimentul va avea loc la sediul complexului sportiv „Iunosti” din Chişinău. În aceeaşi zi, la 11.00, la sediul Teatrului Dramatic Rus „A.P. Cehov”, va avea loc întîlnirea de creaţie cu deputatul Dumei de Stat a FR, legendara protagonistă a filmului «А зори здесь тихие…», Elena Drapeko. Intrarea la ambele întîlniri este gratuită.

La fel sîmbătă, la 15.00, Valuev şi Drapeko  se vor întîlni cu locuitorii Comratului. La eveniment vor mai participa preşedintele Partidului Socialiştilor din RM, Igor Dodon, şi candidatul independent pentru postul de başkan al Găgăuziei, Irina Vlah.

 La ora 17.00Nikolai Valuev va participa la ceremonia de premiere a celor mai buni sportivi din raionul Vulcăneşti, care va avea loc în sala de festivităţi a Primăriei Vulcăneşti. În ziua de 15 martie, toţi doritorii vor putea deveni spectatori ai unui turneu la box. Competiţia va avea loc la 11.00, în Casa de Cultură din Ceadîr-Lunga.

Săptămîna următoare, la 17 şi 18 martie, la invitaţia lui Igor Dodon, la Chişinău şi în oraşele Găgăuziei se va afla în vizită renumita patinatoare, de zece ori campioană mondială şi triplă campioană olimpică, Irina Rodnina. În capitala Moldovei, legenda sportului mondial va petrece un master-class pentru copii.

În zilele de 20 şi 21 martie vor avea loc întîlnirile cu multiplul campion al URSS, Europei şi lumii la şah, marele maestru internaţional, Anatoli Karpov. Intrarea la întîlnirile organizate este gratuită.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă