PSRM

31 martie 2022

Radu Mudreac a cerut audierea ministrului Agriculturii în Parlament: „Fermierii au nevoie de suport azi, nu mâine și nu poimâine”

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a cerut audierea ministrului Agriculturii, Viorel Gherciu, în plenul Parlamentului. Vicepreședintele Comisiei agricultură și industrie alimentară, socialistul Radu Mudreac a declarat că situația în agricultură este gravă și fermierii au nevoie urgent de un suport din partea statului.

„Toată lumea vede ce se întâmplă cu seceta, prețurile la motorină, la inputuri, semințe. Agricultorii au nevoie de un suport major la ziua de azi, nu mâine și nu poimâine. Suntem azi la finele primului trimestru, agricultorii muncesc, iar fără suportul statului azi putem compromite acest an agricol. Moldova este țară agrară, compromiterea culturilor agricole poate duce la criză alimentară. Cerem audierea ministrului Agriculturii pentru a vedea ce măsuri se iau în suportul agricultorilor, în caz contrar o să căutăm soluții pentru a diminua prețurile la produse sau vom căuta produse”, a declarat Radu Mudreac.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă