PSRM

14 aprilie 2022

PSRM va sesiza ambasadele acreditate la Chișinău, dar și organismele internaționale despre cazul Cenușă

PSRM va sesiza toate Ambasadele acreditate la Chișinău, dar și organismele internaționale despre „dosarul politic pe numele lui Marcel Cenușă”. Anunțul a fost făcut de către deputatul PSRM, președintele Comisiei parlamentare pentru drepturile omului și relații interetnice, Grigore Novac, în timpul protestului de la Curtea de Apel Cahul.

„Am vorbit azi despre faptul că Justiția a fost acaparată, însă stimabilii noștri procurori trebuie să știe că vom sesiza toate ambasadele acreditate în Republica Moldova pentru a aduce la cunoștință despre dezmățul vostru. Partenerii europeni atrag o mare atenție la actul Justiției. Legea procuraturii din 2016, care a fost agreată de partenerii europeni, pe care s-au cheltuit aproape 3 milioane de euro, recent, de actuala guvernare, a fost modificată de 17 ori, ca să le permită să facă ce doresc. Vom sesiza toate organismele internaționale pe lângă Consiliu Europei despre acest caz. Dacă vom permite să se procedeze așa mișelește și mârșav cu orice cetățean al Republicii Moldova, metodele lui Plahotniuc vor continua”, a declarat Novac.

Deputații PSRM, simpatizanții formațiunii și simplii cetățeni protestează, azi, în susținerea președintelui raionului Cahul, Marcel Cenușă.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă