PSRM

06 mai 2020

PSRM va cere instituțiilor de drept să investigheze din ce bani PROMoldova împarte cadouri și închiriază sedii

Cheltuielile PRO Moldova, la vedere. Din ce bani grupul Candu împarte cadouri și închiriază sedii.
Deputații socialiști vor cere organelor de drept să investigheze din ce bani grupul parlamentar PRO Moldova închiriază sedii și împarte cadouri. Despre aceasta parlamentarul PSRM Grigore Novac a scris pe blogul său.

„Noua jucărie de lux a lui Ilan Șor, mizerabilul politician (expresia îi aparține chiar lui) Andrian Candu, și-a tras un proiect fie politic, fie de business, deocamdată nu e clar decît denumirea Pro-Moldova (lui Șor).
Împart cadouri în stînga și dreapta, închiriază sedii în capitală și în țară, iar sursa banilor nu este declarată. Orice partid, formațiune politică, trebuie să respecte norma legală, să indice de unde vin banii, pe ce se cheltuie și cum. În cazul Pro-Moldova (lui Șor), nu se respectă niciuna din aceste condiții legale. În acest caz, vom depune o sesizare instituțiilor de drept să verifice cine, cum și de ce finanțează acest proiect din care fac parte mai mulți deputați.

Totuși se pare că în cazul dat, business-ul merge pas în pas cu politica, proiect unde fruntaș este domnul Candu iar regizorii sînt persoane cunoscute, actualmente fugari certați cu legea”, a scris Novac.

Recent, TV8 a publicat un interviu cu deputatul PRO Moldova, Sergiu Sîrbu, care nu a putut explica foarte clar din ce bani echipa își acoperă cheltuielile.

PRO-MOLDOVA BUSINESS sau POLITICĂ ?

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă