PSRM

14 iulie 2020

PSRM susține în continuare Guvernul Chicu și condamnă dorința Alianței Sandu-Candu-Plaha-Șor de a provoca destabilizări în țară

PSRM susține în continuare Guvernul Chicu și condamnă dorința Alianței Sandu-Candu-Plaha-Șor de a provoca destabilizări în țară și a arunca Moldova într-un haos total. Declarația îi aparține președintele fracțiunii parlamentare, Corneliu Furculiță.

“Cât privește moțiunea de cenzură, despre care opoziția vorbește deja de mai bine de două luni, vedem că, până acum, măcar nici ei nu se pot înțelege cum să împartă blana ursului din pădure. Poporul vede că fiecare dintre ei se visează prim-ministru, nu pentru a soluționa problemele cetățenilor, ci pentru a-și nota în CV-ul personal, ori să fure țara în lung și-n lat”, a menționat Furculiță.

Totodată, președintele fracțiunii PSRM a precizat că așteaptă vadă dacă deputații PAS “vor intra definitiv în capcana oligarhilor Plaha-Șor și vor semna moțiunea de cenzură, pe care să o voteze alături de cei de la „Vând Moldova” și partidul hoțului Șor”, a scris Furculiță pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că deputații Platformei DA au semnat în această dimineață textul moțiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu. PPDA a invitat și colegii de la PAS să susțină inițiativa, dar deputații Maiei Sandu au declarat că abia sâmbătă vor veni cu un răspuns.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă