PSRM

22 noiembrie 2020

PSRM este îndurerat de moartea prematură a Elenei Hrenova

La 22 noiembrie, la vîrsta de 70 de ani, a murit din cauza bolii Elena Hrenova, membru al Partidului Socialiștilor. Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Zinaida Greceanîi a exprimat condoleanțe familiei și prietenilor Elenei Grigorievna.

“Cu o profundă tristețe, am aflat despre moartea prematură a colegei și prietenei noastre Elena Hrenova.

Elena Grigorievna a fost un lider și un organizator excelent. Timp de mai mulți ani a fost Președintele Asociației pentru Protecția Drepturilor Veteranilor și Invalizilor „Echitate”, ajutînd oamenii în vremuri dificile, sprijinind și oferind ajutor concret pentru cei care erau disperați să-l primească.

Elena Hrenova a desfășurat o muncă asiduă în domeniul asistenței sociale, fiind consilier municipal al Partidului Socialiștilor, precum și deputat al Parlamentului Republicii Moldova din partea fracțiunii PSRM, lucrînd în Comisia pentru protecție socială, sănătate și familie. A fost autorul multor proiecte de lege în domeniul protecției sociale a populației.

Elena Hrenova era o persoană sensibilă, receptivă, o tovarășă loială, era foarte deschisă în comunicare și nu refuza niciodată să ofere sprijin și ajutor celor care aveau nevoie.

În numele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și în numele meu personal, exprim profunde condoleanțe familiei și prietenilor Elenei Grigorievna. Amintirea acestei minunate persoane va rămîne pentru totdeauna în inimile celor care au cunoscut-o, au iubit-o și au respectat-o”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă