PSRM

05 octombrie 2022

PSRM: Prin majorarea tarifelor, regimul încearcă să-și rezolve problemele financiare din contul populației

ПСРМ

Partidul Socialiștilor condamnă categoric acțiunile clicii de la guvernare și ale acoliților săi din Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) de distrugere a economiei țării noastre și sărăcire a populației.

O nouă majorare cu circa un sfert a tarifului la energia electrică, furnizată de Energocom, va provoca creșterea continuă a prețurilor.

În ciuda afirmației ANRE că „această decizie nu va afecta consumatorii finali”, în realitate, de fiecare dată când guvernarea majorează tarifele la energie, o face din contul cetățenilor. Mai mult, prin creșterea prețurilor și a tarifelor, regimul încearcă să-și rezolve problemele financiare.

Partidul Socialiștilor, ca și tot poporul Republicii Moldova, pledează împotriva regimului criminal, care, prin acțiunile sale analfabete și neprofesioniste, duce oamenii la disperare din cauza incapacității de a achita facturile. Nemulțumirea în creștere a cetățenilor va provoca în mod inevitabil proteste care se vor răspândi în întreaga țară.

PSRM cere demisia guvernului, care prin acțiunile sale a aruncat țara într-o criză energetică și economică, precum și lichidarea ANRE – un rudiment și un complice al guvernării criminale. Noi nu putem permite o catastrofa umanitară la care țara este împinsă de regimul Maia Sandu.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă