PSRM

01 iunie 2020

PSRM felicită copiii din Moldova cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Pe 1 iunie, în Republica Moldova este sărbătorită Ziua Internațională a Copilului. Tradițional, în această zi, Partidul Socialiștilor organiza pentru copiii din întreaga țară, în Chișinău și raioane – concerte, concursuri, diverse atracții la care participau clovni, actori, muzicieni și tineri interpreți.
În ultimii ani, evenimentele dedicate Zilei Copilului au avut loc sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Din păcate, anul acesta, din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, sărbătoarea se desfășoară fără evenimente în masă, fără atracții și animatori. Cu toate acestea, sperăm că perioada dificilă din viața noastră va trece și vom putea să sărbătorim împreună această minunată sărbătoare.

Partidul Socialiștilor felicită toți copiii țării noastre. Vă dorim o copilărie fericită și senină, oportunități educaționale și de dezvoltare, uși deschise pentru un viitor de succes și demn. La rîndul nostru, declarăm că problemele protejării copilăriei și a maternității, sprijinul familiei, sănătatea și educația au fost întotdeauna, sunt și vor fi priorități pe agenda noastră. Vom depune toate eforturile pentru a ne asigura că copiii din toate colțurile țării noastre sunt sănătoși și fericiți.

Și Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, precum și Președintele Parlamentului, președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, au adresat, astăzi, un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

“Am toată convingerea că nu există recompensă mai prețioasă în viață decît zîmbetul cald al copiilor, chipul senin și succesele aducătoare de bucurie inocentă. Să-i învățăm rostul binelui, adevărului și al frumosului, să-i ridicăm în zbor și să le dăruim aripi, contribuind astfel la făurirea unui viitor luminos și prosper al țării. Păstrați copilăria în suflet, pentru a vă alimenta inimile cu iubire, bunătate și puritate”, a menționat Igor Dodon în mesajul său.

“Toate angajamentele, pe care autoritățile statului le au față de copii, alcătuiesc o singură, dar foarte mare datorie – să le garanteze copilărie fericită. De aceea, în calitate de Președinte al Parlamentului, voi insista ca și în continuare drepturile copiilor să fie subiectul prioritar în agenda de activitate a Legislativului Republicii Moldova”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă