PSRM

01 februarie 2022

PSRM a felicitat funcționarii Administrației Publice Locale cu prilejul zilei profesionale

Stimați angajați ai organelor publice locale, primari, consilieri de toate nivelurile – toți cei care asigură activitatea continuă a sute de localități din țara noastră, Vă adresăm felicitări cordiale cu ocazia sărbătorii profesionale – Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din Administrația Publică Locală!

Dumneavoastră sunteți cei care organizați activitatea coordonată a tuturor structurilor locale, identificați soluții la probleme stringente și asigurați ordinea din teritorii. Dumneavoastră, ca nimeni altcineva, cunoașteți problemele și necesitățile oamenilor, de Dumneavoastră depinde nu doar bunăstarea locuitorilor, dar și viitorul satului, raionului, al țării în ansamblu.

Cu părere de rău, astăzi activitatea Dumneavoastră este periclitată nu doar de criza pandemică, dar și de consecințele grave ale crizelor energetice și economice, fiind nevoiți să luați decizii dificile într-o situație financiară critică.

Vă mulțumim pentru activitatea pe care o desfășurați zi de zi, pentru profesionalismul Dumneavoastră, pentru responsabilitatea și atenția față de nevoile locuitorilor din orașele și satele noastre!

Vă dorim sănătate și succese profesionale, precum și prosperare localităților pe care le reprezentați!

Comitetul executiv al PSRM

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă