PSRM

04 februarie 2020

PSRM va susține inițiativa președintelui Dodon privind sprijinul de stat pentru producătorii autohtoni

Fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), va sprijini inițiativa Președintelui țării, Igor Dodon, care vizează susținerea producătorilor autohtoni prin asigurarea condițiilor pentru vînzarea mărfurilor interne în rețelele comerciale mari ale țării și va vota în ședința plenară a Parlamentului pentru ca acest proiect să fie adoptat. Despre acest lucru a declarat deputatul socialist Vladimir Golovatiuc, în cadrul briefingului de astăzi.

Deputatul a informat că această inițiativă prezidențială are drept scop protejarea intereselor producătorilor autohtoni. Golovatiuc a declarat că fracțiunea PSRM va vota acest proiect de lege și a invitat alte fracțiuni parlamentare să susțină adoptarea acestui document.

Anterior, Igor Dodon a subliniat că Republica Moldova importă multe produse care pot fi fabricate în țara noastră.

„De ce să nu creăm condiții suplimentare pentru a asigura consumul intern cu produse autohtone”, a spus Dodon.

Golovatiuc a amintit că Parlamentul în cadrul ultimei sesiuni a adoptat în prima lectură proiectul de lege care modifică Legea privind comerțul interior, dar apoi documentul a fost retras din Parlament de Vadim Brînzan, ministrul Economiei și Infrastructurii din Guvernul condus de Maia Sandu.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă