PSRM

30 martie 2024

PSRM organizează Ziua de informare politică în toată țara

În acest weekend, pe 30 și 31 Martie, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova organizează în toate regiunile țării Ziua de informare politică.

Membrii Partidului Socialiștilor, deputați în Parlament, conducători de raioane, primari de orașe și sate, consilieri locali ai PSRM se află în aceste zile în localitățile țării unde comunică direct cu oamenii, se interesează despre situația din raioane, ascultă doleanțele cetățenilor, îi familiarizează cu activitatea Partidului Socialiștilor oferindu-le, totodată, noua ediție a ziarului „Socialiștii”.

Reprezentanții PSRM îi informează pe cetățeni despre alegerea lui Igor Dodon în funcția de președinte al PSRM, aprobarea noului comitet executiv al PSRM, despre lansarea de către PSRM a campaniei naționale „Interesul național – o prioritate pentru PSRM.”

Socialiștii consideră că soarta țării noastre, a cetățenilor și a viitorului nostru este în mâinile noastre și nimeni din exterior nu va avea grijă de noi. Iată de ce activitatea statului trebuie să fie orientată pe promovarea și protejarea intereselor naționale – intereselor țării și ale cetățenilor Republicii Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă