PSRM

15 octombrie 2022

PSRM organizează zilele de informare a cetățenilor

În zilele de sâmbătă și duminică, deputați ai Parlamentului, primari, consilieri locali de toate nivelurile, activiști ai PSRM și din cadrul organizației ”Garda Tânără” se vor afla pe străzile orașelor și satelor din Moldova pentru a comunica cu cetățenii, pentru a le relata despre situația din țară și din fiecare localitate, precum și pentru a distribui ultimul număr al ziarului „Socialiștii”.

În ziar sunt publicate informații despre acțiunile Partidului Socialiștilor de protejare a cetățenilor, despre blocul economic al planului anticriză, elaborat de socialiști, despre crearea unei platforme unice a forțelor de opoziție ale țării, despre inițiativele Partidului Socialiștilor de a sprijini economia și populația în această perioadă dificilă.

Spre exemplu, deputații PSRM au înaintat o inițiativă legislativă privind instituirea unui moratoriu asupra deconectării consumatorilor de la serviciile locativ-comunale în perioada rece a anului din cauza datoriilor. Potrivit Socialiștilor, această măsură este necesară, deoarece din cauza creșterii prețurilor și tarifelor, mulți cetățeni riscă să nu-și poată plăti facturile în timpul iernii.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă