PSRM

04 august 2014

PSRM organizează întîlniri pentru Uniunea Vamală cu cetăţenii în toată republica

Pe parcursul ultimilor săptămîni socialiştii au organizat circa 200 de întrevederi cu cetăţenii în toată ţara, în cadrul cărora oamenii şi-au exprimat dezacordul faţă de cursul proieuropean, promovat de coaliţia de guvernare şi s-au pronunţat pentru aderarea Moldovei la Uniunea Vamală.

Oamenii simpli exprimă îngrijorare faţă de situaţia social-economică complicată în Moldova, faţă de creşterea preţurilor, falimentarea producătorilor agricoli, faţă de reducerea numărului de locuri de muncă, închiderea întreprinderilor, şcolilor şi spitalelor, lipsa unei protecţii sociale a populaţiei, plecarea masivă a locuitorilor peste hotare. Totodată ei sînt solidari în opinia că viitorul Moldovei este legat de Uniunea Vamală.

În rezultatul întrevederilor menţionate cetăţenii adoptă declaraţii cu privire la vectorul extern de dezvoltare a Moldovei care este legat de integrarea Moldovei în UV.

Igor Dodon a menţionat că: „Pe parcursul lunii august  PSRM va desfăşura adunări cu cetăţenii în toate localităţile republicii, iar în luna septembrie va organiza la Chişinău un marş naţional al „Demnităţii civice”, care va întruni zeci de mii de susţinători ai integrării în Uniunea Vamală”.

Amintim că Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a colectat peste 1 mln. de semnături ale cetăţenilor în favoarea aderării la Uniunea Vamală şi este unicul partid care consecvent şi insistent promovează vectorul estic de dezvoltare al Moldovei şi unicul care a votat împotriva ratificării Acordului de Asociere cu UE.

Foto

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă